Advies op maat

Wij van MBL Administraties zijn ons ervan bewust dat iedere cliënt uniek is. Met dit als uitgangspunt geven wij iedere cliënt, of die nu actief is als ZZP’er, in het MKB of een andere branche, advies op maat. Wij investeren graag in onze cliënten om samen te bouwen aan een duurzame relatie.

 

Wij gaan met de tijd mee

Natuurlijk is de administratie een belangrijk onderdeel en gelukkig kan deze tegenwoordig verregaand geautomatiseerd worden. Door een bankenkoppeling worden de bankafschriften automatisch verwerkt in uw boekhouding. Inkoopfacturen worden ook digitaal verwerkt. Zo hebben we tijd over voor de echt belangrijke zaken: inzicht krijgen in je onderneming, op tijd kunnen bijsturen en weten waar je aan toe bent. Door te werken met cloudsoftware krijgt u een actueel overzicht van de cijfers. U kunt u via de smartphone of tablet de belangrijkste gegevens raadplegen, zelfs uw maandcijfers. Mooier kun je het niet krijgen!

 

Jaarrekening

Moderne software en geavanceerde apparatuur staan borg voor een jaarrekening met gedetailleerde informatie, kengetallen en grafieken waardoor in een oogopslag uw cijfers duidelijk worden. Aansluitend ontvangt u een maandrapportage met een prognose van het lopende jaar. Eventueel kunnen in overleg met u voorlopige aanslagen naar beneden of naar boven worden bijgesteld zodat er geen financiële verassingen kunnen komen.

 

Vaste tarieven

Of u nu een startende ondernemer bent of u bent al vele jaren als ondernemer actief, elke ondernemer of onderneming is uniek en kent zijn eigen administratieve of fiscale aandachtspunten en pakket van eisen of wensen. En omdat geen onderneming gelijk is zoeken wij naar maatoplossingen. En dit in de vorm van een vast “all-in” jaartarief specifiek afgestemd op uw organisatie. Duidelijke heldere afspraken vooraf en geen hoge declaraties achteraf.

 

De voordelen van een vast “all-in” jaartarief:

  • Flexibel: U bepaalt zelf welke werkzaamheden door ons gedaan worden en welke u liever zelf doet.
  • Kostenbesparend: U betaalt niet per uur maar per boekjaar.
  • Helder en transparant: Vooraf inzicht in en duidelijkheid over de totale investering op jaarbasis.
  • Gespreide betaling: Geen grote uitgave in 1 keer maar gespreid betalen in 12 maandelijkse termijnen.
  • Zekerheid: Geen hoge declaraties achteraf. Compleet: Geen gedoe met allerlei verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden.